De Band

Even de band voorstellen.

 

p1080081Wim schrijft de songs, speelt akoestisch gitaar (Taylor) en zingt. Wim is al vanaf de lagere school bezig met muziek. Hij speelde destijds trombone, bugel en trompet in de fanfare en in de blaaskapel. Daarna ruim 40 jaar, en nog steeds, basgitaar in de rock-coverband Rock Division. Maar daarnaast kwam de behoefte eigen songs uit te werken, en werd in 2014 Foggy Trail geboren.

 

 

 

Paul

Paul speelt elektrische gitaar, meestal een Variax, en doet backing vocals. Hij brengt de broodnodige accenten en het solowerk aan, waarin hij zeer bedreven is. Hij speelt vanaf zijn elfde, en heeft toen ook jaren in een jongerenkoor gespeeld. Ook hij speelt al decennia lang in Rock Division.

 

 

LeoLeo drumt (Pearl), en wel vanaf zijn zesde jaar. Onvermoeibaar en strak legt hij een stevige basis. Leo slaat nooit mis. En ja, ook hij speelt al decennia lang in Rock Division.

 

 

 

 

foggytrail (2 of 10)Rob is de jongste aanwinst bij de band, maar ook gelijktijdig de oudste. Hij speelt met veel plezier de basgitaar (De Gier). En dan ook nog in drie bands. Maar dus ook bij Foggy Trail. Hij is na zijn pensioen begonnen met basgitaar, daarvoor speelde hij gewoon gitaar. Hij speelt graag ‘standards’ (oude jazz), maar kan hier goed zijn ei kwijt. Uiteraard maakt hij zijn eigen baspartijen.

 

 

 

 

Zoals je ziet, komen drie leden uit de rock-coverband Rock Division. Rock Division is echter totaal iets anders. Die speelt uitsluitend covers van het stevigere genre, zoals Metallica, Pearl Jam, Skunk Anansie, Texas, Foo Fighters, Go Back to the Zoo, enz. Een semi professionele coverband! Als je een dergelijke band nodig hebt, check dan de site www.rockdivision.nl

www.000webhost.com