Muziek

Op deze pagina vind je de demo’s. Nou ja, demo’s…  Volledige versies, opgenomen in onze eigen studio. Verder naar onderen de video’s. Aanklikken maar en luisteren:

 

Daydream
Dagdromen mag! Ook op je werk, is goed om even te resetten. In gedachten ga je er vandoor en reis je de wereld rond. Maar aan het eind van de dag kom je thuis en staat het eten klaar. Prima toch?

All The Girls
Eigenlijk zijn alle meisjes leuk!

My Book
Het leven is als een boek. Eerste bladzijdes maagdelijk wit, eind van het boek is zo donker zodat je het niet kan lezen… De toekomst blijft ongewis!

Your Eyes
Tja, soms kom je iemand tegen en denk je: die is leuk. Maar het is gewoon niet voorbestemd. Beiden ben je al gebonden… Maar wat een mooie ogen!

Daisy Bell
Een wilde nacht, om met plezier aan terug te denken. Alleen neemt ze de telefoon niet meer op…

Life sucks, then you die
Elke ochtend alle ellende van de wereld in de krant, hoe moet je daar nu mee om gaan…  Hoe geef je dat een plek… Dat valt niet mee. Was er maar een oplossing voor al die ellende.

Health
Een nummer over gezondheid… Gezondheid is vanzelfsprekend, tot het dat niet meer is… Een mooie ballad…

Emotions
Je wilt graag iemand helpen omdat die in de put zit. Maar dat lukt niet zo best. Of heb je het eigenlijk meer tegen jezelf?

Sky
Lekker languit in het gras naar boven kijken. Was ik maar een wolk, lekker wegdrijven, alle problemen achterlaten…

She
Leuk, een one night stand. Maar ze blijkt toch leuker dan je dacht. Dan blijkt zij jou alleen als pleziertje gebruikt te hebben. En jij had een ander idee!


Video’s op Youtube (aanklikken):

Op Akoestival 2016 in Woerden: Your Eyes – live and unplugged

Op Akoestival 2016 in Woerden: Emotions – live and unplugged

Op Akoestival 2016 in Woerden: Health – live and unplugged

www.000webhost.com